De basisprincipes van houten zwevende pergola's

Het afsluiten met ons hypotheek en de keuze voor een bepaalde hypotheekvorm behoort tot een grootste financiële beslissingen die u neemt.

We hebben over de vakantietrip genoten! Het woonhuis kan zijn heel goed ingericht, omvangrijk genoeg teneinde betreffende 12 personen te verblijven en ligt in een geweldige omstreken. Een hete tuin met schommel en glijbaan bestaan ons pluspunt voor kleuters! Voor herhaling vatbaar!

Oost – West is gevestigd in ons uniek pand met een rijke historie, namelijk het oude gemeentehuis aangaande Vleuten, in het hartje aangaande dit oude centrum.Betreffende gerechten, voor ieder hetgeen wils. Een lichtwegend-Franse kaart betreffende een leuk prijsje! In de zomermaanden kan zijn het tevens zalig toeven op dit terras.

Een badkamer kan zijn vorig jaar perfect vernieuwd. Een eetkamer, slaapkamer, keuken en entree bestaan voorzien over ons laminaatvloer. Een achtertuin kan zijn voorzien aangaande een paar terrassen met looppad vanaf de parkeerplaats.

Modern twee-kamer appartement met loggia op het zonnige zuiden en een privé parkeerterrein in de parkeerkelder. Ruime zitkamer betreffende deur tot een loggia. In hartje centrum van Boxmeer gesitueerd met alle denkbare voorzieningen op loopafstand.

Recentelijk compleet gemoderniseerd vrijstaand geschakeld woonhuis met een fraai aangelegde vrije tuin voorzien van ons natuurstenen zonneterras en kwalitatief houten tuinhuis.

Zonnige tuin op het zuiden betreffende ons royaal zonneterras. In 2001 aangebouwde tuinserre voorzien aangaande schuifpuien en fraai zicht op een achtertuin. Slaapkamer annex badkamer op een begane vloer. 3 slaapkamers betreffende tweede badkamer op een etage.

De chalet bezit 2 eetkamer, twee slaapkamers, een luxueus uitgeruste keuken en badkamer met wc. Een chalet kan zijn ingericht voor maximaal 6 personen. In de achtertuin bevindt zich ons terras omgeven via goede struiken waardoor bekijk hier de privacy is gewaarborgd. Er kan zijn tevens ons persoonlijk parking voor een chalet.

Royaal overdekt terras met houten tuinhuis. Riante living met 40 m2 betreffende haard, luxueus L-vormige inbouwkeuken, prachtige badkamer en ruime woonkeuken met openslaande tuindeuren. Vierlingsbeek is goed bereikbaar via een snelweg A-73 en beschikt over een treinstation.

Riant helft betreffende dubbel woonhuis met vrijstaande garage alsmede carport en mooie omsloten ruime achtertuin. Fraaie ligging aan het Weijerpark en op steenworp afstand van dit winkelcentrum over Boxmeer. Riant uitgebouwde woonkamer aangaande ruim 50 m2 betreffende parketvloer en houtkachel.

Vier slaapkamers, woonkeuken, riante living en luxueus badkamer. Verder geschikt te produceren voor inwoning aangaande ouders of kids, bed en breakfast en aan huis gebonden beroep / bedrijf.

Een inzicht aangaande midden februari in de Belgische en Nederlandse tuinen met mooie tuinfoto's, plantenherkenning en het tuindagboek.

Bidens ofwel Tandzaad - Bidens ferulifolia zodra kuipplant betreffende gele bloemen welke lang bloeit van mei tot het vriest

Ons aangenaam lang weekend met zijn allen en schoon- en kleinkinderen. Via dit geweldige alweer hebben wij nagenoeg buiten geleefd. Een grote tafel onder in de achtertuin bood een prachtig rustpunt teneinde te bunkeren, borrelen, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *